Celebert besøk

Posted on Updated on

Det var en stor glede, og ikke minst ære, å få lov å ønske Hennes Majestet Dronning Sonja velkommen tilbake til Halsnøy kloster idag, fredag 22.juni.

H.M. Dronningen hadde med seg et 10-talls følge av venner og kjente da de steg i land fra sjaluppene fra kongeskipet «Norge» ved kaien i Klostervågen fredag formiddag. I flokk og følge bar det opp til klostertunet for omvising og orientering om klosteret og dets historie. Været var typisk vestlandsk og noe hustrig, men det la på ingen måte en demper på hverken humør eller vitebegjærlighet. En aldri så liten tur inn i våningshuset ble det også tid til. Der ventet forfriskninger og en snartur innom utstillingen «Celebert taffel» med orientering av utstilleren selv, Kirsti Nordberg Moe. H.M. Dronning Sonja har et tett program og etter vel en time bar det tilbake til kongeskipet for videre ferd innover fjorden.

Vi  sender de beste ønsker til Hennes Majestet Dronning Sonja for åpning av ny utstilling i Guddals-tunet imorgen og takker ærbødig for besøket.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s