God stemning på utstillingsåpning!

Posted on Updated on

DSC_0211
Fullt i stua under åpningen

Riktig god stemning ble det i klosterhuset under åpningen av årets påskeutstilling til tross for litt regn. Mellom 40- 50 personer dukket opp og fikk med seg ord og bilder til å gå inn i påskeuken med.

Doris Kollmann har de siste dagene vært travelt opptatt med å montere de mange verkene som nå pryder mange av rommene på klosteret, og hun sa seg svært fornøyd med både resultatet og oppholdet.Du finner bl.a. grafiske trykk, silketrykk og akvareller, samt en installasjon i kjelleren Etter tilbakemeldingene fra publikum å dømme er det vel verdt å ta seg turen for litt «påfyll» i påsken.

Hanne Bramness leste fra sitt dikt «I sin Tid» som er inspirasjonen til Doris Kollmanns 50 tusjteginger som nå er å skue som en sammenhengende «frise» i pianostua på klosteret. Noen dikt for barn fikk vi også med oss, fra diktsamlingen «Trollmåne», noe som passer godt da vi hele påsken har åpent med aktiviteter for barn.  Flere av bøkene til Hanne Bramness og andre bøker fra hennes forlag Nordsjøforlaget er i påsken å få kjøpt også på klosteret. Mer om Doris Kollmann og verkene hennes kan du lese HERVerkene er til salgs

Vi vil gjerne få takke alle framøtte,- og ikke minst damene i venelaget som stilte med verdens beste kaker nok en gang!!

Flere bilder fra åpningen:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Velkommen til klosteret hver dag i påsken  fra tirsdag – søndag, kl.13.00-16.00

Da vil du møte disse blide damene, Anna og Mirte, som har åpent hus , utstillling og kafé, samt kjekke aktiviteter for barna. Det blir maling på egg, fargelegging og Påskerebus  ute på området.

DSC_0267

(Vi prøver oss også med betalingsterminal for kort,- men ta med litt kontant for sikkerhets skyld 😉  )

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s