Trivelig utstillingsåpning

Posted on Updated on

Søndag 13.september åpnet den siste AiR- utstillingen i 2015 og et tjuetalls kunst-og fotointeresserte hadde funnet vegen til klostergalleriet.

DSC_0110

Det er alltid hektisk aktivitet rett før åpninger av dette slaget, men vi kom i mål med et par minutters margin denne gangen også. Denne gangen var det utstillingen «Natur, Myter og Minner» av kunstneroppholdsfotografene fra september 2014, Shelley Calton. U.S.A, Gertrud Fischbacher, Østerrike og Pia Elzondo, Mexico, som ble åpnet. Vi synes sitatet fra Pia er treffende for stemningen i bildene som nå henger i kjellergalleriet: ”Eg høyrde eit språk som besto av lyden av mjukt lys som hang frå greinene og ned på det mjuke laget av mose, og på forsteina skapningar som lot som om dei ikkje var der..”

Av kunstnerne var  Gertrud Fiscbacher den som hadde anledning å være tilstede under åpningen, noe som gir rom for at publikum kan få stille spørsmål og få svar.  De nåværende kunstnerne på opphold, Francesco Pergolesi, Italia og Miho Kajioka, Japan var også tilstede for et interessert publikum. Mer om de aktuelle kunstnerne finner du HER

DSC_0158

Enkelte av publikum hadde også vært modeller for Shelley Calton og disse fikk endelig ta bildene i selvsyn, samt ta med seg bildene som takk.

Venelagsdamene Toril Romsø og Heidi Hvidevold hadde bakt kaker til fortærelse, servert sammen med en kopp kaffe eller te for de frammøtte. Vi takker for trivelige timer ilag med de som kom. 🙂

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s