Søndag 2. august, kl. 15.00: «Huskonsert » med stryke-blåse- og slagverks ensembler !!

Posted on Updated on

Huskonsert søndag 2. august kl 15.00

11800040_10153436657675605_7671470337986221155_n

Vi fortsetter det gode samarbeidet med Sommerskolen på Halsnøy – sommerkurs for unge musikere ved å promotere og invitere til deres Huskonserter.

Sommerskolen på Halsnøy tilbyr kurs på internasjonalt nivå, de beste instruktørene, og gir unge musikere et godt læringsmiljø i trygge omgivelser. I mer enn  20 år har Sommerskolen hatt sine samlinger på Halsnøy med tilhold , øving og konserter på Sunnhordland Folkehøgskole, og når været har tillatt det hatt noen av konsertene på Klosteret.

Siden onsdag har det vært ensemblekurs og disse vil holde Huskonsertt i løa på folkehøgskolen og er åpen og gratis for alle som er glad i musikk!

Dette er en ensemble- konsert med noen av de fremste unge musikerne vi har i Norge, så om du er glad i god musikk,  lei «vinterværet» og trenger en tur ut er dette dagen å ta turen til løa  på folkehøgskolen!

Vi vil få høre stryke-ensemblet spille Tsjaikovsij’s strykerserenade under ledelse av Jan Bjøranger.  Vi vil også få høre ulike blåse- og slagverksensembler.

Fra mandag  3. august  starter hovedkurset med unge musikere  fra hele landet i alderen 12 år og oppover under ledelse av dirigent Kjell Seim og da dukker muligheten opp for flere huskonserter med mindre grupper,- kanskje på klosteret??… følg med på postingene utover uka 😉

Få med deg mer om Sommerskolen på Halsnøy  HER

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s