Arbeid pågår…

Posted on Updated on

Det kan virke stille på klosteret nå på seinhøsten, men det arbeides i kulissene. Idag ble årets siste utstilling tatt ned og pakket for sending.Neste utstilling blir ikke før ut i februar.

10321676_10152685387101357_1196816229574708567_o

Og endelig..I brønnrommet er nå arbeidet kommet igang med å gjøre dette rommet om til et permanent utstillingsrom for historien til Halsnøy Kloster. Etter planen skal det stå ferdig til Påske 2015, så det vil bli hektiske vintermåneder for å få det klart. Da hjelper det godt på med dyktige arbeidskarer som Tor , Inge og Øyvind. I første omgang skal det forskales og mures  rundt brønnen i flukt med gulvet. Her er murverket som tidligere stod tatt ned for å gjøre rommet «større». I selve brønnåpningen skal vi få glass og brønnen skal lys-settes. Dette synes vi er stas, da dette er den indre klosterbrønnen og den er fortsatt i bruk!!

Når dette er gjort vil veggene bli rensket og kalket.. samtidig skal vi planlegge og tegne montere/utstillingløsninger for rommet.Spennende arbeid !!.. og vi vil gjøre vårt beste med det vi har til rådighet for at dette skal bli en god og informativ utstilling om klosterhistoria på Halsnøy.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s