Klosterseminar 2014

Posted on Updated on

Sist lørdag gikk det årlige «Klosterseminaret» for folkehøgskole-elevene av stabelen. Det er alltid greit å få delt historien  tidlig i skoleåret slik at elevene tidlig får mulighet til å finne mulige måter å nytte seg av naboskapet.

DSC_0001

Også i år fikk elevene en presentasjon av kunstfotografene som for tiden oppholder seg på klosteret, en aldri så liten innføring i forskjellige måter å arbeide kunstnerisk med f.eks fotografi. Det kan være både inspirerende og nytt for mange. Etter responsen å dømme tidlig en lørdags formiddag virket det som elevene syntes dette var interessant og mange gode spørsmål ble stilt fra salen.

Etter presentasjonene var det etter en liten luftepause klart for «Historietime»- om klosterhistorien og bruken – før og nå, før vi tok turen ned på klosterområdet for å ta stedet i nærmere øyesyn. Elevene blir både utfordet og oppfordret til å  ta i bruk stedet til egne prosjekt i løpet av skoleåret og det er alltid spennende å se hva som kommer ut av det etterhvert. Det er og skal være et sted til inspirasjon og skapende arbeid. Vi gleder oss til å se hva elevene etterhvert finner på 😉

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s