Gode samarbeidspartnere

Posted on Updated on

Gode samarbeidspartnere kan man ikke få nok av, og Fjelberg Kraftlag er én av disse. Vi er glade for og stolte av å kunne melde at Halsnøy Kloster / Klosterdagen har igjen fått Fjelberg Kraftlag med oss som samarbeidspartner og støttespiller. Det ble nylig signert ny 3-årig samarbeidsavtale mellom Halsnøy Kloster og Fjelberg kraftlag. Vi føler at vi i flere år nå har hatt en god dialog som går begge veier.  De har vært god støtte også for den nå nedlagte festivalen «Klosterdagane».

Nå når vi i år går tilbake til en Klosterdag ønsker vi fremdeles å kunne presentere et progam med kvalitet som passer for alle, store og små. Det er da helt avgjørende å ha gode støttespillere i ryggen, både av økonomisk og praktisk art.

Dersom Halsnøy kloster skal kunne fortsette å  være en kulturbærer, både i form av selve kulturminnet, stedet og historien det representerer, og som nyskapende, med aktivitet for små og store og kulturarrangement gjennom året, må det også tenkes langsiktig. Vi ønsker fremdeles å være en møteplass,- for alle. Å kunne møte hverandre  på historisk grunn , å skape og ta del i  opplevelser sammen,- er med på å skape identitet.

 Vi takker for at Fjelberg Kraftlag vil ta del i dette arbeidet.

Sunnhordland Folkehøgskule er også en av våre gode samarbeidspartnere gjennom en årrekke. Vi har lært å dra gjensidig nytte av hverandre på praktiske områder som bl.a. hjelp til overnatting for gjester og aktører, øvingslokaler, og praktiske bidrag fra personalet ved skolen. Halsnøy kloster står  disponibel som arena for kreative prosjekter for elever og lærere gjennom skoleåret. Elevene får også hver høst et 4 timers seminar om Halsnøy kloster, historien og bruksmulighetene ved stedet. De blir her invitert til både bruk og kanskje får de en oppgave å løse?

Sunnhordland Folkehøgskole er for oss en viktig praktisk samarbeidspartner i en langsiktig vinn-vinn -tanke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s